Kosmetiikan määrä on vakio!

Olen saanut viime aikoina oikein hyvin pienennettyä massiivista kosmetiikkavarastoani. Tänään kävin kuitenkin Kaapelitehtaalla Luonnonkaunis 2013-messuilla sekä Citycenterin Anttilan avajaisissa, joista tarttui yhtä sun toista matkaan… Aloitetaan messuista.

Odotin Luonnonkaunis-messuja innolla. Olen käynyt luonnonkosmetiikkamessuilla viimeksi toissavuonna Finlandia-talolla ja silloin tapahtuma oli todella hyvä. Merkkejä ja tuotteita oli kattavasti esillä ja muistaakseni ensimmäiset paikalle ehtineet saivat jonkun todella hyvän alekupongin. Silloin tein hyviä ja edullisia löytöjä. Muun muassa Tyttö ilman helmikorvakorua-blogissa oli postaus tapahtumasta. Myös Messukeskuksen I Love Me-messuilla luonnonkosmetiikkamerkit olivat hyvin näyttävästi edustettuna. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa minua kovasti ja suhteellisen suuri osa ostamistani tuotteista on sinne luonnollisempaan suuntaan.

Valitettavasti minulle jäi hiukan pettynyt fiilis Luonnonkaunis-tapahtumasta. Monilla merkeillä messutarjoukset olivat todella pieniä. Esimerkiksi ihanalla Flow Kosmetiikalla oli I Love Me-tapahtumassa tarjous ota 3, maksa 2. Nyt alennukset olivat noin 1€/tuote eli alennus jäi reilusti alle 10%.

Ystäväni olisi halunnut ostaa Flow Kosmetiikan Mineraalipuuterin, mutta pienemmät purkit hänen sävystään olivat loppu. Mietimme sitten että hän voi käydä sen ostamassa jälleenmyyjältä myöhemmin kun hinta on sama. Minulla on kesäkäytössä Flow Kosmetiikan Mustikka-voide, josta kirjoittelen oman postauksensa myöhemmin. Se on suosikkini!

Laveran osastolla oli onneksi hyviä tarjouksia. Wild Rose-sarjan kasvovoide ja silmänympärysgeeli maksoivat vain 4€. Minulla on tuo silmänympärysgeeli jemmassa vuoroaan odottamassa, sain sen eräästä tarjouksesta kaupan päälle alkuvuodesta. Ystäväni osti myös tuon saman tuotteen, voimme sitten vaihtaa kokemuksia! Katselin Laveran Basis Sensitive-sarjan puhdistussettiä tullessamme. Kun pyörimme osaston ympäri ja palasimme Laveran pisteelle oli setit jo myyty loppuun! Suosittuja olivat siis.

Halusin ostaa tapahtumasta jonkun kasvoveden kun sellaiselle alkaisi olla tarvetta. Olen aiemmin käyttänyt talviaikaan muutaman pullollisen Madaran kuivan ihon kasvovettä ja se on yksi parhaista kokeilemistani kasvovesistä. Ostinkin nyt sekaihon version lähestyvää kesää ajatellen. Se oli messutarjouksena 10€, kun Madaran kasvovesien normaalihinta on 15,90€.

Kuva: iamnaturalstore

Toivoin myös että Madaran hohtava vartalovoide olisi ollut tarjouksessa, olen ajatellut ostaa sen häitäni varten. Kuitenkaan mitään vartalo- tai hiustenhoitotuotteita ei ollut esillä. Kasvovesiäkin oli itseasiassa vain tuo sekaihon versio. Höh!

Madaran osaston yhteydessä oli myös Sante-merkin tuotteet. Ne eivät ole minulle entuudestaan kovinkaan tuttuja. Ostin 5€:n messutarjouksesta  150ml pikkupullon Lemon Fresh-vartalovoidetta. Pakkauskoko taisi olla tuotteen ihan se normaalikoko mutta minulle tuon kokoinen on pikkuinen 😉 Haluaisin käyttää mahdollisimman paljon luonnonkosmetiikan vartalovoiteita mutta ne ovat minun vartalovoiteen kulutusmäärilläni turhan kalliita. Siksi yleensä ostankin näitä ekokropparasvoja tarjouksesta. Ystäväni kehui hyvässä tarjouksessa ollutta Santen Bio-Goji & Olive-käsivoidetta, mutta harmiksemme sekin oli myyty loppuun.

Kaapelitehtaalla oli samaan aikaan myös Kierrätystehdas-tapahtuma. Meillä oli aika tiukka aikataulu joten pyörähdimme nopeasti käsityömyyjien pöydät läpi. Siellä oli paljon ihania juttuja!

Mutta tosiaan, ennen Luonnonkaunis-tapahtumaa pyörähdin Anttilan Citycenterin avajaisissa. Tiesin, että siellä on 40% alennus kaikista Lumenen tuotteista. Jopa mietin onko mitään enää lauantaina jäljellä, tarjous kun alkoi jo torstaina. Huoli pois, kyllähän siellä oli vaikka mitä.

Lopullinen saldo näkyy tässä..

Lumenen Sensitive Touch-sarjan SOS-voiteet olivat niin isossa alennuksessa että minun oli pakko hamstrata niitä kaksin kappalein. 19,90€ arvoinen voide kun maksoi vain 5€. Se on minulle ennestään tuttu tuote. Myös Sensitive Touch-sarjan Rauhoittava kosteusnaamio teki paluun peilikaappiini. Johan sitä ikävä ehtikin tulla! Lumene SPA-sarjan Kiinteyttävä Vartaloemulsio on kiinnostava saada testiin, tykkäsin sarjan suihkusaippuasta ja vartalovoista. Käsivoidetta minulla myös kuluu paljon eikä Berry Refresh-sarjan Suojaavan käsivoiteen hento SK10 ainakaan haittaa näin aurinkoisina päivinä!

Noniin, nyt on kaappeja taas täytelty ettei vaan turhan väljää pääsisi tulemaan..

Kun näpsin purkeista kuvia parvekkeella, oli samaan aikaan menossa hyvin kutkuttava jännitysnäytelmä kun lihava tokkurainen kimalainen pörisi parvekkeemme nurkkauksessa, siitäkös pikkuneidit olivat tohkeissaan.. Lopulta sain metsästettyä kimalaisen lasipurkkiin ja vapautettua ulkoilmaan, niin ettei kumpikaan osapuoli haavoittunut! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *