Palmer’s Foot Magic – taikatassut!

Olen viime viikot käyttänyt itselleni uutta tuotetta, nimittäin Palmer’s Cocoa Butter Formula Foot Magic-jalkavoidetta. Olen ostanut Palmer’sin vartalovoidetta aiemmin Tallinnan Kaubamajasta ja Cocoa butter-sarjan tuotteet ovat todella hyviä. Suomessa Palmer’sia ei valitettavasti ainakaan vielä myydä.

Oletin Foot Magicin olevan valkoista voidetta, sellaista mitä näistä tuubeista nyt yleensä paljastuu. Tuote onkin koostumukseltaan vaseliinimaista, kuin salvaa! Koostumus on äärimmäisen riittoisaa. Oikeastaan niin pienen nokareen kuin tuubista onnistuu ottamaan, on se juuri sopiva määrä jalkojen rasvaamiseen. 

En yleensä tykkää piparminttuisista jalkavoiteista koska jalkani palelevat helposti muutenkin. Minulla on öisin yleensä villasukat jalassa enkä kaipaa viilentävää efektiä jalkavoiteesta. Tässä piparminttuisuus on kuitenkin onneksi hyvin hento, vain pienen virkeän tunteen jättävä tuntu. Tuubin takaosan tekstin maininta ”rauhoittavasta piparminttuöljystä” on kyllä outo, koska piparminttu on enemmänkin herkästi ihoa ärsyttävä ainesosa kuin rauhoittava…

Voide jättää ihon sen verran lähmäiseksi että minäkin suosittelen niitä sukkia päälle. Olen tykkäillyt Foot Magicista suurelta osin sen riittoisuuden takia, ja onhan se pitänyt kantapääni pehmoisina myöskin.

Oman tuubini ostin Feelunique.comista hintaan 4,99€, mutta tosiaan Tallinnan reissaajat suosittelen tsekkaamaan Kaubamajan Palmer’s-hyllyn.

Sohvarelaajat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *