Yö huulillani

Olen jo pari vuotta sivellyt yöksi huulilleni Nuxen Rêve de Miel Lip Balmia. Tämä hunajahuulirasva tekee huulilleni suojaavan kalvon mikä estää niiden kuivumisen yön aikana. Koitin edellisen purkin loppuessa pärjäillä punaisella Bepanthenilla ja muilla huulirasvoilla mutta huulet kuivahtivat rohtuneeksi yön aikana aina. Kun palasin pienen hunajapurkin äärelle loppui kuivuminenkin. Päiväkäytössä se ei ole miellyttävää eikä jostain syystä yhtä tehokastakaan.

Rêve de Miel Lip Balm on jähmeän hunajaista huulivoidetta jonka rakenne on mattamaista ja aavistuksen jopa rakeista. Sitä tarvitaan kerralla todella vähän. Edellinen purkkini kesti kaksi vuotta ja tätä nykyistä olen käyttänyt elokuusta lähtien. Levitän huulivoiteen hampaidenpesun jälkeen ja se tuntuu lukitsevan kosteuden allensa mikä auttaa huulten sileänä pysymistä.

Purkki kustantaa 14,30€ (Sokoksen verkkokauppa). Nuxea myydään myös Stockmannilla ja nettikaupoissa esim. Feelunique.comissa.

Loppuun taas mun tytöt!

Marilyn ja Pamela mökkeilemässä

One thought on “Yö huulillani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *